Detektory kovu
+6
Vigilion
turtleoverhead
Paul
OtravnyKomar
Braňo
opal
10 posters
Strana 2 z 17
Strana 2 z 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: Detektory kovu
Musela to bejt krásná hledačka,gratuluju,
Karel- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 853
...čekám na Honzika a snad mě to naučí,ale nevim,už jednou jsem dal na Sběratele foto mýho bunkru ,ten den jsem to ještě dal ale Honza odjel a já byl zase v prdeli..a opět ...chce to čas
Karel- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
Braňo- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruUherský KazatelZa 1000 příspěvků v diskuzi
- Poèet pøíspìvkù : 1274
Škoda, že ho neukázali. Skúsim vygoogliť.
Braňo- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruUherský KazatelZa 1000 příspěvků v diskuzi
Aha, takže s mincami to zrejme nemá nič spoločné.
https://svet.sme.sk/c/23146106/danski-vedci-nasli-v-zlatom-poklade-najstarsi-runovy-odkaz-na-boha-odina.html
https://svet.sme.sk/c/23146106/danski-vedci-nasli-v-zlatom-poklade-najstarsi-runovy-odkaz-na-boha-odina.html
Zajímavý použití slova brakteát..Jinde než u mincí jsem to neviděl. Ale asi to je správně, pokud je to z latiny "plíšek".
Pojem bracteata sa začal používať myslím, že až v 18. alebo 19. storočí pre mince ako platidlá. Takéto použitie je zmätočné.
Jo tak tohle udělá radost ...když to občas,ted už minimálně,padne
Proboha kde to hledáš na Dukle?
turtleoverhead- Poèet pøíspìvkù : 14
To není moje Vyskočilo ta na mě na instagramu. Ale v ČR se jich taky našlo dost...Viděl jsem i kulomety MG34 a MG42 z našich lesů. Prostě jak skopčáci utíkali, zahazovali...Nebo v ruskejch leženích se v tom rusáci hrabali.
Můj děda s klukama toho nasbírali x desítek kusů těsně po válce. Pušky, samopaly, kulomet... Pak se to zakopalo a už se nevědělo kde...NA půdě měl celkem dost věcí, bohužel to příbuzní rozebrali (Luger P.08, sadu vyznamenání apod.). Já si tam už sebral jen pár zbytků, co nikdo nechtěl. Gasmasku, boty apod.
Chrtili se o to..a dnes nic z toho nemaj. Já jedinej jsem nic neprodal.Paul Heisenberg napsal:Můj děda s klukama toho nasbírali x desítek kusů těsně po válce. Pušky, samopaly, kulomet... Pak se to zakopalo a už se nevědělo kde...NA půdě měl celkem dost věcí, bohužel to příbuzní rozebrali (Luger P.08, sadu vyznamenání apod.). Já si tam už sebral jen pár zbytků, co nikdo nechtěl. Gasmasku, boty apod.
Tady nedaleko našel táta mýho spolužáka, kriminalista v oboru balistiky dvě stg44 zabaleny v hadru a vazelíně. Myslím že šel na jisto. Prý byla dokonce jedna okamžitě střelby schopná, druhou chytla koroze i přes to obalení. Kam se poděli dál mi není známo.
OtravnyKomar- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 512
Dnes jsem objednal https://www.lovecpokladu.cz/home/novy-detektor-kovu-minelab-x-terra-pro-9388
OtravnyKomar- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
Tak jsem zvědavý na ty hrnce tolarů a dukátů.
...krásnej den ,dneska se stříbnilo,prsten 0800 a koruna FJ 1893 ,pěknej stav...jo spokojenej po dlouhý době radost,komáre držim palce ,tam u vás můžeš najít kurva pěkný mince,ale ty to víš,proto hledáš
Paule snad už příští tejden a potom budete prosit abych už nic neposílal
Karel napsal:...krásnej den ,dneska se stříbnilo,prsten 0800 a koruna FJ 1893 ,pěknej stav...jo spokojenej po dlouhý době radost,komáre držim palce ,tam u vás můžeš najít kurva pěkný mince,ale ty to víš,proto hledáš
Karle, tady v mém okolí to byl chudý vesničky kraj. Tady se všude válí spíš válka než pořádný mince. I když v okolí stříbra, Kladrub se už pár slušných depotu našlo. No už se těším až vyrážím do lesů. Na pole rovnou házu bobek.
Strana 2 z 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Strana 2 z 17
Povolení tohoto fóra: