Militarie, literatura, nálezy, sbírky apod.
+6
opal
Petr!
Vigilion
ferovyobchodnik
Braňo
turtleoverhead
10 posters
Strana 15 z 35
Strana 15 z 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
Re: Militarie, literatura, nálezy, sbírky apod.
Tyhle sračky se dělaj v Polsku a na Ukrajině...hákovej kříž prodává to je jistá věc
Karel- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 853
To někdo kupuje mosazný odlitky z Číny a lepí to na vše co mu přijde píď ruku ne? Ještě chybí goeringuv darovací váleček na těsto SS mutter
OtravnyKomar- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 512
https://aukro.cz/uzivatel/Jarokamenik/nabidky
tenhle člověk pěkně rejžuje na těch sračkách a zasírá tím aukro.
tenhle člověk pěkně rejžuje na těch sračkách a zasírá tím aukro.
váleček na těsto SS mutter
opal- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 693
Přeplácaný hnusný scifi kýče z Polska, co si koupí jen blb.
Včera jsem dražil a nevydražil.
https://aukro.cz/pechotni-utocny-odznak-infanterie-sturmabzeichen-isa-ve-stribre-top-7053587718
Pěknej kousek.
https://aukro.cz/pechotni-utocny-odznak-infanterie-sturmabzeichen-isa-ve-stribre-top-7053587718
Pěknej kousek.
Prodejce dzwonek taky zní docela polsky
OtravnyKomar- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
Jo, je to polák dle komentů. Ale to nic neznamená, sponu jsem prohlížel pečlivě, nebyla levá.
Chcelo by to súťaž o najväčšiu hlúposť predávanú ako artefakt z Tretej ríše. Za mňa zatiaľ jednoznačne vedie darovacia SS mäsiarska ocieľka.
Braňo- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruUherský KazatelZa 1000 příspěvků v diskuzi
- Poèet pøíspìvkù : 1276
Ještě počkáme až se toho nasbírá víc, pak možná udělám anketu.
SS ocílka je TOP, ale ten teploměr by asi dostal můj hlas, to je taky síla.
SS ocílka je TOP, ale ten teploměr by asi dostal můj hlas, to je taky síla.
Koukám že teploměr má i příhoz, za dva tisíce, tvl to snad neni možný.
Ale měl pravdu komár, že to asi kupujou nácíčci, ne sběratelé.
Oni to kupující nejspíš vědí, že to je většinou fake ale ty sumy nebejvaj závratný a chtíč mít doma tyhle náckovský sračky je holt silnější no
Si myslim teda
Si myslim teda
Petr!- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruInstruktor pití lihovinZa 1000 příspěvků v diskuzi
- Poèet pøíspìvkù : 545
ten teploměr by asi dostal můj hlas, to je taky síla.
Z jedné dražby (výročí JO2) mám budík KGB
opal- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
Závratný sumy to nejsou, ale ta ocílka za dvojku, teploměr taky...
Přitom v sobotu šel krásnej černej origo odznak za zranění za 1200...
Přitom v sobotu šel krásnej černej origo odznak za zranění za 1200...
nj odznak má kdekdo ale teploměr ?
Nevím ale debatuje se tady tak jsem se přidal
Petr!- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruInstruktor pití lihovinZa 1000 příspěvků v diskuzi
Přitom v sobotu šel krásnej černej origo odznak za zranění za 1200.
Protože nadlidi těch zraněných měli hodně.
Protože nadlidi těch zraněných měli hodně.
Petr! napsal:nj odznak má kdekdo ale teploměr ?
Ty sis ten teploměr koupil?
Né dyk víš že já na tohle nejsem
opal napsal:ten teploměr by asi dostal můj hlas, to je taky síla.
Ja zasa mám takéto ruské námorné hodiny Chronometr Morskoj. Citujem z iného diskusného fóra:
"Pro armadu se v minulosti dovezlo nekolik kusu hodin ze SSSR, ktere se jmenovali Chronometr Morskoj, byly umistneny v drevenem obalu, kde v drevene bedynce, velmi podobne te tvoji, se stabilizaci ve dvou polohach, byly vlozeny hodiny s hrohometrovym krokem, chronometrovym vlaskem a s pohonem ze snekoveho kola, spojeneho s neozubenym perovnikem.
Opravdovy hodinarsky skvost."
A ďalej:
"Dokonca na odborných hodinárskych fórach sú tvrdenia, že niekoľko takých námorných chronometrov sa v čase socializmu doviezlo aj pre československú armádu. Podľa tých tvrdení to mali byť extrémne presné a spoľahlivé prístroje. Niektoré typy sa po úprave mali uplatniť aj v letectve."
Braňo- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruUherský KazatelZa 1000 příspěvků v diskuzi
- Poèet pøíspìvkù : 1276
No 2000 není málo. Jo podle mě to nekupují sběratelé. Hloupých lidi je víc než dost a utrácí za věci které jim jsou blízké a když přijdou kámoši pustí se ortel, otevře tuzemak a můžou se mrknout kolik je C° na teploměru se svastikou nebo si nabrousit kudly z vietnamské tržnice na ocilce SS. Jak to píšu, nevím proč vzpomněl jsem si na film romper stomper. Asi kvůli těm Vietnamcům. To je dobrý film, už jsem strašně dlouho neviděl. Budu muset ze sentimentu mrknout znovu...
Sigure to jsi vyhrabal někde na těch tvých burzách? Vypadá to zajímavě a pěkně.
https://aukro.cz/velmi-vzacny-odznak-s-orlici-a-puskou-dubove-listi-puvodni-patina-neci-7054311354
pěkná spona, jen ten prodejce, ta prezentace, ty hlášky....to úplně odrazuje od dražby.
pěkná spona, jen ten prodejce, ta prezentace, ty hlášky....to úplně odrazuje od dražby.
Strana 15 z 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
Strana 15 z 35
Povolení tohoto fóra: