Diskuzní kotel
+5
OtravnyKomar
Petr!
Paul
ferovyobchodnik
Karel
9 posters
Strana 30 z 30
Strana 30 z 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Petr!- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruInstruktor pití lihovinZa 1000 příspěvků v diskuzi
- Poèet pøíspìvkù : 545
Braňo- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruUherský KazatelZa 1000 příspěvků v diskuzi
- Poèet pøíspìvkù : 1274
Re: Diskuzní kotel
Jsem koukl do peřin a ani prd. Má to někdo štěstí no
Petr!- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruInstruktor pití lihovinZa 1000 příspěvků v diskuzi
...do peřin se strkala mrtvá koza...
Karel- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 853
U nás teda jen hrnec s bramborama aby vydržely teplý než se dosmažej řízky
Ale jinej kraj, jinej mrav
Ale jinej kraj, jinej mrav
To jsem viděl v nějakým filmu já osobně tam mám rád kozičky živé
Karel- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 853
Dej s tím pokoj
Mám v albume jeden list, kde mám mince, ktoré som získal aj pred viac ako 30 rokmi. Trhovú cenu majú nula celá nula prd, ale majú pre mňa veľkú nostalgickú hodnotu. Mám ich od starých kamarátov alebo sú spojené s nejakou zvláštnou príležitosťou, atď.
Na prvom stupni ZŠ som mal najlepšieho kamaráta Libora a jeho mam pracovala v zberných surovinách, ktoré boli vtedy v našom kaštieli. Boli zamerané na kožušiny a perie. No a ona skutočne našla v jednej perine 3 grajciar 1800. Má takú zvláštnu koróziu na povrchu.
Dlho som hľadal odvahu, ale nakoniec som sa ho spýtal, či by ho za niečo nevymenil. A on mi ho bez váhania daroval.
Na prvom stupni ZŠ som mal najlepšieho kamaráta Libora a jeho mam pracovala v zberných surovinách, ktoré boli vtedy v našom kaštieli. Boli zamerané na kožušiny a perie. No a ona skutočne našla v jednej perine 3 grajciar 1800. Má takú zvláštnu koróziu na povrchu.
Dlho som hľadal odvahu, ale nakoniec som sa ho spýtal, či by ho za niečo nevymenil. A on mi ho bez váhania daroval.
Braňo- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruUherský KazatelZa 1000 příspěvků v diskuzi
Já měl jako dítě říšskou marku ze záhonku u našeho starýho baráku. Dodnes mě mrzí, když jsem ji venku vytratil.
Strana 30 z 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Strana 30 z 30
Povolení tohoto fóra: