Diskuzní kotel
+3
Paul
ferovyobchodnik
Braňo
7 posters
Strana 24 z 40
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Diskuzní kotel
Jestli to je opravdu střevní chřipka, tak zvracení je teprve první fáze. Při druhé fázi bude šikovný kluk napodobovat jiné zvuky
opal- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 695
Braňo- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruUherský KazatelZa 1000 příspěvků v diskuzi
- Poèet pøíspìvkù : 1277
Vykovať modrý zub...ten ale bude...
Braňo- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóruUherský KazatelZa 1000 příspěvků v diskuzi
OtravnyKomar- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 512
OtravnyKomar- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
...no a proto mám benzín,blbouni
Karel- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 860
Po predchodcovi som v práci zdedil oktavku na CNG. Okrem toho, že sa mi raz podarilo vytrhnúť hadice zo stojanu (krásna príhoda, asi som o tom aj písal), tak to bol celkom opruz, hlavne na Slovensku. Mali sme tu žalostne malo čerpačiek. Teraz mám oktavku, chvála pánu, na benzín. Celkovo som spokojný, ale má to pár múch. Napríklad som raz stiahol okno u spolujazdca a kukám, že z vnútra mám z neho odštiepnuté. Pravdepodobne to spadlo do dverí, lebo tam občas niečo hrkovce. Keď to človek počúva na služobke tých 3-6 hodín, tak je to na palicu.
Buckaroo Banzai napsal:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-inside-talks-uz-to-nejde-zastavit-expert-popisuje-co-s-lidmi-udela-umela-inteligence-251049#dop_ab_variant=1291711&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Zajimavy rozhovor
Veľmi inšpiratívne. Pracujem u vás v sektore, ktorý je spravovaný zrejme najkonzervativnejšou ústrednou štátnou správou. Nedávno som bol oslovený ohľadom spolupráce na novelizácii legislatívy, ktorá má 20-40 rokov a už zďaleka nezodpovedá moderným trendom, je komplikovaná, často si sama odporuje, nepokrýva všetky aspekty atď. Je to skutočne veľmi zložité. Takže toto by mohla byť cesta. Alebo začnú narovnávať kosy...
Zákony jsou komplikované, často si odporují, nepokrývají všechny aspekty atd.
Kdyby tomu tak nebylo, tak by advokáti a soudci nemohli mít vysoké platy.
Kdyby tomu tak nebylo, tak by advokáti a soudci nemohli mít vysoké platy.
opal- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
Ja som napríklad zistil, že jedna vykonávacia vyhláška k technickým zariadeniam hneď v úvode sama seba diskvalifikuje z platnosti pre činnosť, ku ktorej bola výslovne napísaná. Všetci sa ňou ale už viac ako 20 rokov riadia. Úžasne absurdné. Napriek tomu som sa s týmto paradoxom v našej firme dokázal vysporiadať.
Oborové normy zrušeny bez náhrady, myslím 1993. A v roce 2024 stále lékárničky podle těch starých seznamů, některé věci už se samozřejmě nevyrábí.
Volal mi kamoš, ktorý o mne vie, že seriály nepozerávam. Ale že určite si mám pozrieť Fallout. Poznáte niekto?
Ešte dodám, že ma na to láka, lebo vie, že som vyhral Fallout 1 aj 2 pred cca 20 rokmi. Vtedy to ešte bolo RPG z izometrickeho pohľadu s turn base súbojmi.
Doporučuju. Teď jsem to hltnul jedním dechem. Fallout 2 bylo moje dětství. Seriál se povedl. A až ho dokoukas mrkni na 1670. Takový polský monty Python. Se ti bude líbit.sigur napsal:Volal mi kamoš, ktorý o mne vie, že seriály nepozerávam. Ale že určite si mám pozrieť Fallout. Poznáte niekto?
Auto nakonec ok, mechanik vynutil regeneraci dpf se vypálilo a stálo mě to 1500... Uffff. Už jsem se bál.
3...2...1...bré ráno, odpadlíci.
děcka, několik dní mi nefungovali stránky na pc... na mobilu se to načetlo, ale v pc ne. nic nepomáhalo... u vás vše ok?
ferovyobchodnik- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
- Poèet pøíspìvkù : 198
já mám problém na rezervním autě, chtěl jsem ho přeparkovat, tak klasika po zimě baterka. vydržel dvě jízdy a hlásí po vložení karty, že ji nerozpoznal... takže už se těším na odtah a opravu za tisíce... kurva fix
btw pustil jsem si zaklínače, jako první serie supr, ale druhá už dost o ničem... tak jsem zvědav na třetí, jestli nepřesedlám. já fallout hrál jen zčásti, drtil jsem jagged alliance, i jsem si teď koupil trojky, ale už to na pc nepustím, asi kvůli windows
btw pustil jsem si zaklínače, jako první serie supr, ale druhá už dost o ničem... tak jsem zvědav na třetí, jestli nepřesedlám. já fallout hrál jen zčásti, drtil jsem jagged alliance, i jsem si teď koupil trojky, ale už to na pc nepustím, asi kvůli windows
ferovyobchodnik- Veterán fóraOdznak za 200 příspěvků v diskuzi.Stříbrný Kvákalhvězda ve stříbře za 500 příspěvků na fóru
Mne všetko funguje. Akurát mám v poslednej dobe pocit, že nás to tu pomaly prestáva baviť. Rád sa ale budem mýliť.
Na druhú stranu, ľudská myseľ je nastavená tak, že si pamätá peak a záver. Takže z môjho pôsobenia na diskusných fórach budem spomínať na pôsobenie tu na renegátoch. Tu som pochopil, ako smiešne v skutočnosti vyzerajú všetky tie bizarné postavičky, ktoré si honia svoje egá v bezvýznamnej bubline zvanej sběratel.
Na druhú stranu, ľudská myseľ je nastavená tak, že si pamätá peak a záver. Takže z môjho pôsobenia na diskusných fórach budem spomínať na pôsobenie tu na renegátoch. Tu som pochopil, ako smiešne v skutočnosti vyzerajú všetky tie bizarné postavičky, ktoré si honia svoje egá v bezvýznamnej bubline zvanej sběratel.
celý život jen honíme... já dal včera jen tři pivka na saunové noci, ale těch myšlenek...
Střevní chřipka se mi pěkně protáhla. Ještě teď moc nejim. Hnus..
Ale váha ukázala 90 kg, takže 4-5 kg dole, to je super.
Ale váha ukázala 90 kg, takže 4-5 kg dole, to je super.
tyjo, to bych bral
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Strana 24 z 40
Povolení tohoto fóra: